Сторінки

четвер, 22 лютого 2024 р.

 

День цифрового навчання відзначають 24 лютого

 
          Цифрова революція забезпечила людям доступ до можливостей проводити навчання та наукові дослідження, використовуючи цифрові пристрої. День цифрового навчання запровадили у 2012 році у Сполучених Штатах Америки, де його і було відзначено вперше, пише Медіа агентство АСС з посиланням на DayToday.

Вже згодом свято поширилося по інших країнах та набуло міжнародного значення. Святкування Дня цифрового навчання надало важливий поштовх керівникам в галузі освіти у використанні гаджетів для викладацької практики та популяризації навчальних технологічних програм, що заохочують учнів до кращих результатів. Медіа агентство АСС є в Instagram Технології не звільняють вчителів від роботи, а навпаки посилюють роль вчителя у класі. Зазначається, перша обчислювальна машина (комп’ютер) була створена у 1822 році Чарльзом Беббіджем. У світі спостерігається велике різноманіття сучасних цифрових пристроїв (персональні ПК, ноутбуки, планшети, смартфони, 3D-принтери, 3D-ручки тощо). Щодня з’являються тисячі нових навчальних комп’ютерних програм, мобільних додатків та освітніх курсів. 

Джерело: https://acc.cv.ua/news/storystorynka/tsikavo/den-cifrovogo-navchannya-vidznachayut-24-lyutogo-81895. Сайт https://acc.cv.ua/

 

Немає коментарів:

Дописати коментар